Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Original Long Drink Gin & Cranberry

De lange zomerdagen en midzomernachtfeesten in Finland vragen om een drankje dat niet alleen verfrist maar je extra lang van de heerlijke zwoele avonden laat genieten, want vanaf deze maand ligt de Gin & Cranberry variant in de winkels, in een roze blikje. Het bekende blauwe blikje, met daarin de premium gin gemixt met grapefruit, is vorig jaar al geïntroduceerd.

Original+Long+Drink+Cranberry

De zoetzure smaak van de cranberries past goed bij de droge smaak van gin. Het geeft het drankje een speels en zonnig karakter. Toen de allereerste Original Long Drink cocktail in 1952 werd geschonken vanuit een blikje tijdens de Olympische Zomerspelen, was het direct een enorm succes. Het drankje blijft lang koel in het blikje en is makkelijk te serveren. Maar niet alleen in Finland is het drankje populair.

gin

In de zomer van 2015 is Original Long Drink in Nederland uitgegroeid tot een waar cocktailbegrip. Dat smaakt naar meer en daarom het assortiment uitgebreid met een gin-cranberry variant: Original Long Drink Cranberry,  dat een verfrissende twist geeft aan het bestaande recept.  De gin is pure, ambachtelijke gin die in Finland wordt gedistilleerd en nog steeds wordt gemaakt naar origineel recept uit 1952. De gin bestaat uit natuurlijke met de hand geplukte ingrediënten en is drie keer gefilterd om de kwaliteit te waarborgen.

Serveertip: Traditiegetrouw drink je de ijskoude Original Long Drink Cranberry na een bezoekje aan de Finse sauna. Maar op onze Nederlandse terrassen adviseren wij het ijskoud rechtstreeks uit het blikje te drinken of uit een groot glas met veel ijs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?