Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

Easybreath duikbril en snorkel in-een

Momenteel genieten Testman en ik van een heerlijke vakantie op Ibiza. Aangezien ons luchtbed het had begeven moesten we bij de Ibiza vestiging van Decathlon langs voor een nieuwe. En daar zag ik de Easybreath duikbril liggen en ik was gelijk geïnteresseerd.

easybreath

Want de Tribord Easybreath duikbril heeft een ingebouwde snorkel waardoor je veel beter, rustig en gemakkelijker kan ademhalen terwijl je aan het snorkelen bent. Je kan met de Easybreath alleen snorkelen en niet duiken. Ikzelf vind snorkelen erg leuk om te doen maar ik vind die snorkel reuze irritant en blijkbaar was ik niet de enige. Want de Easybreath is ontworpen omdat het ademen door de mond is inderdaad geen natuurlijke reflex en het mondstuk van de snorkel wordt als te groot, oncomfortabel en onhygiënisch ervaren.

De Easybreath is het 1e integrale snorkelmasker waarmee je onder water net zo eenvoudig en natuurlijk door de neus en de mond kunt ademen als boven water. Dit innovatieve masker biedt door zijn grootte een breed gezichtsveld van 180°, en elimineert condens volledig dankzij de dubbele luchtstroom, identiek aan een Gecontroleerd Mechanisch Ventilatiesysteem.

voorkant easybreath

Om ervoor te zorgen dat er geen water binnendringt door de snorkel, is de Easybreath uitgerust met een mechanisme dat de bovenkant van de snorkel blokkeert als je onder water gaat. De bovenkant van de snorkel is bovendien extra goed zichtbaar om eventuele botsingen aan de oppervlakte te vermijden.

Er zijn 3 verschillende kleuren en maten van de Easybreath te koop, bij de Decathlon.

zijkant easybreath
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?