Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Crivit campingmat met rugsteun Crivit campingmat met rugsteun
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
  • Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
shoppen

Lidl introduceert nieuwe beautyproducten

Vanaf nu hoef je niet meer naar de drogist of parfumerie om je beauty voorraad  aan te vullen. De Cien beautycollectie van Lidl is uitgebreid met ruim  50 verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam en haar. Daarnaast vind  je in het schap nu ook trendy make-up.

lidl cien beauty

Herken je deze situatie? Je hebt alles gevonden wat je nodig hebt bij de supermarkt maar dan  moet je alsnog naar de drogist om mascara en make-up remover te kopen.  Om het shoppen nog makkelijker te maken heeft Lidl het beautyassortiment van  Cien flink uitgebreid. Zowel voor hem als haar vind je er allerlei verschillende
verzorgingsproducten, veel meer dan enkel een dagcrème of handzeep. Denk  bijvoorbeeld aan een nieuwe Keratine haarverzorgingslijn, geïnspireerd op professionele hair care.

cien haar

Of handige minimaatjes zonnecrème en deospray voor in de strandtas of  naar de sportschool. Er zijn ook
special care verzorgingsproducten, zoals een voedend gezichtsmasker en heerlijke badoliën of een zijdezachte handcrème met een verfrissend aroma van Aziatische kersenbloesem.

Op de ‘cosmetica-afdeling’ van Lidl vind je vanaf nu ook Cien make-up, zoals nagellakken in trendy tinten als Red Carpet. Ook voor zomerse lipgloss, lipsticks en verschillende tinten BB Crème kun je bij Lidl terecht. En alles voor de kleine prijsjes die je van Lidl gewend bent, nl. vanaf € 0,59 tot € 3,99.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?