You are here: Home » Beauty » CoolSculpting by Zeltiq, wanneer kan het wel en wanneer niet>

CoolSculpting by Zeltiq, wanneer kan het wel en wanneer niet>

geschreven door Constance

Gisteren heb ik mijn ervaringen over CoolSculpting by Zeltiq op lifestylelady.nl gedeeld met jullie. Helaas moet ik nog even wachten met de behandeling en ik hoop dat ook dat mijn buikje eind van deze maand ‘slap’ genoeg is om de behandeling te kunnen doen. Verder is, helaas, niet iedereen geschikt voor een behandeling en daarom is het intake gesprek zo belangrijk.

coolsculpting dame

Want tijdens het eerste consult, dat altijd plaatsvindt voor de behandeling, worden je wensen besproken. Wat zijn je wensen en wat levert volgens de CoolSculpting specialist het beste resultaat? De CoolSculpting specialist bespreekt tijdens het consult n.a.v. de wensen wat de mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken naar de grootte van de vetrol, maar ook gesproken over een aantal gezondheidsaspecten. Nadat er bepaald is of je geschikt bent voor een behandeling, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld (de methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een BMI lager dan 30).

Indien je bekend bent met cryoglobulinemia, het Donath-Landsteiner syndroom, of als je bekend bent met extreme gevoeligheid voor kou, zoals koude-urticaria of de ziekte van Raynaud, dan kan je ook geen behandeling ondergaan. De CoolSculpting procedure is ook geen oplossing voor obesitas of overgewicht. Wanneer iemand een breuk heeft op de plaats van behandelen (zoals een liesbreuk), kan op deze plek ook geen behandeling plaatsvinden. Tijdens en na een zwangerschap of voor/na een operatie in het te behandelen gebied wordt minimaal 6 tot 12 maanden gewacht voor een behandeling uitgevoerd kan worden. Zoals bij elke cosmetische procedure zullen de medische professionals van de CoolSculpting Kliniek eerst beoordelen of je geschikt bent voor de behandeling.

Op de website van CoolSculpting by Zeltiq vind je ook een uitgebreide Q&A, waar je nog meer informatie kan vinden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com