Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal je haar gemakkelijk uit de klit met de Remington Tangled 2 Smooth Haal je haar gemakkelijk uit de klit met de Remington Tangled 2 Smooth
  • Moederdagtip; By LouLou zomercollectie 2016 Moederdagtip; By LouLou zomercollectie 2016
  • Nieuwe baardtrimmers van Remington, de Beard Boss Nieuwe baardtrimmers van Remington, de Beard Boss
  • Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn
shoppen

Moederdag tip; Remington Reveal Facial Cleansing Brush Test

Vorige maand heb ik haar ontvangen, de Remington Reveal Facial Cleansing Brush en deze borstel maakt deel uit de Reveal serie. Deze beautylijn bestaat verder uit de Wet & Dry Rotating Body Brush, de Perfect Pedi, de Heated Eyelash Curler en de Beauty Trimmer & Pincet Set. Kortom; allemaal ideale Moederdag cadeau’s!

remington reveal facial cleansing brush

Ik ben aan de slag gegaan met de Reveal Facial Cleasing Brush en ik heb er inmiddels al een aantal in handen, en op mijn gezicht, gehad. Deze Facial Cleansing Brush heeft een speciale Dual Action borstelkop. De kop bevat een draaiende trilfunctie om het reinigingsproces te optimaliseren en hierdoor worden onzuiverheden, dode huidcellen en talgrestjes makkelijker van het huidoppervlak verwijderd. De trilfunctie zorgt voor een extra dieptereiniging van de poriën. Met behulp van de timer, die elke 20 seconden trilt, weet je precies wanneer je van zone moet wisselen. Er zijn 3 snelheden en na de reiniging is je huid beter in staat de hydraterende crème op te nemen. In de verpakking zitten 3 verschillende opzetborstels, 1 voor de normale huid, de gevoelige huid en een extra massageborstel en een toilettas waarin je alles kunt opbergen, ideaal als je op vakantie gaat.

Mijn huid is behoorlijk droog en ik heb daarom deze borstel getest in combinatie met de Valmont Hydration Line, want ik kon wel wat extra ‘vocht’ gebruiken. Mijn huid voelt na de borstel lekker fris en zacht aan, en ook heb ik gemerkt dat de crèmes gemakkelijker in mijn huid trekken. (Ik heb geen last van pukkeltjes, dus daar heb ik geen ervaring mee.)

facial brush

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik ook fijn en handig vind, is dat je deze borstel ook mee onder de douche kan nemen, en eenmaal opgeladen gaat ie ong. 30x mee, maw. 1x oplaadbeurt is voldoende voor een 2-wekelijkse vakantie, zonder dat je nog een extra oplader heeft mee te nemen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?