You are here: Home » Shoppen » Vakantieveilingen veilt Johnny de Mol

Vakantieveilingen veilt Johnny de Mol

geschreven door Constance

VakantieVeilingen viert de lente en doet dit met een hele bijzondere veiling. De grootste veilingsite van Nederland veilt namelijk niemand minder dan Johnny de Mol. Wil jij je laten bedienen door de televisiepresentator bij een luxe villa met zwembad? Dan is dit je kans. En je kunt, sinds gisteren, online bieden op deze ultieme lente-date met Johnny.

johnnymol5veiling

Stel de Nederlander voor de keus: het is lente en je mag iets doen met een bekende Nederlander, wat kies je? Een interessante vraag volgens VakantieVeilingen, die een groot onderzoek deed naar lenteactiviteiten en BN’ers. Wat blijkt?

Bij zowel mannen als vrouwen is Johnny de Mol grote favoriet om een dagje mee door te brengen. Het liefst bij het zwembad van een luxe villa. Laten we het volledig aan de verbeelding van het publiek over, dan lopen de suggesties uiteen van een keurig etentje tot een spannende massage.

Humor blijkt ook belangrijk voor de keuze met wie we op stap gaan. Zo wordt Johnny door bijna de helft van de Nederlanders als iemand gezien met wie je echt kunt lachen. Ook Ruben Nicolai, Chantal Janzen en Geraldine Kemper eindigen hoog in de ranglijst van favoriete dates. Nicolette van Dam is de serieuzere keus, over haar wordt namelijk vooral gedroomd.

Vanaf nu kan iedereen meebieden op deze ultieme lente veiling via vakantieveilingen/johnnydemol.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com