You are here: Home » Fashion » RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes

RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes

geschreven door Constance

Al in 2014  heb ik een artikel geschreven waarin ik het Deense regenkledingmerk RAINS heb genoemd. En ruim 2 jaar later hebben Testman en ikzelf een aantal RAINS kledingstukken in de kast hangen. Zo heeft Testman een RAINS regenbroek, delen we samen de RAINS poncho en heb ik een lichtblauwe en een beige regenjas. En die hebben we deze dagen absoluut nodig, helaas. Maar RAINS heeft nu ook kindercollectie, en deze heet SWAYS.

sways

SWAYS is een regenkledinglijn speciaal bedoeld voor kinderen tot 12 jaar. En of dat kinderen zijn die in de stad wonen of regelmatig op pad gaan of outdoor activiteiten omarmen; elk kind wil graag regenkleding die er ook hip uitziet en lekker zit. De SWAYS collectie bestaat uit regenkleding, tassen en accessoires, gebaseerd op een eigentijdse interpretatie van de traditionele rubberen regenjas.

En zo heeft elk gezinslid haar of zijn eigen fashionable regenjas en – accessoires; SWAYS voor kleintjes en RAINS voor ma & pa! (Beide merken zijn te koop oa. bij De Bijenkorf.)

rains

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door - Lifestylelady.nl 9 juni 2017 - 06:15

[…] RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?