Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Crivit campingmat met rugsteun Crivit campingmat met rugsteun
  • Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Lidl introduceert nieuwe beautyproducten Lidl introduceert nieuwe beautyproducten
shoppen

Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit

De dagen worden weer langer, de zon laat zich vaker zien en de eerste knoppen zijn al zichtbaar
aan de bomen. Dat betekent ook weer lekker naar buiten om te sporten zoals hardlopen, bootcampen
of fietsen. Daar hoort natuurlijk een goede sportoutfit bij. Daarom introduceert Lidl, vanaf vandaag t/m mei een nieuwe tijdelijke collectie sportkleding van haar eigen merk Crivit: trendy sportkleding
van hoge kwaliteit, maar wel voor een prijs die je van Lidl gewend bent.

crivit schoenen

Alle Crivit sportartikelen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en worden zorgvuldig getest door het onafhankelijke Hohenstein Instituut. Daar wordt alles gecontroleerd: van de eigenschappen van het materiaal tot het draagcomfort. Bovendien zijn deze artikelen gecontroleerd op pasvorm. Dus heb je bij Lidl maat 40, dan geldt dat voor alle kleding uit het assortiment. Zo weet je zeker dat je altijd de
juiste maat hebt. Alle Crivit sportartikelen zijn getest op schadelijke stoffen. Dit voorkomt
huidirritatie tijdens het sporten en zorgt tegelijkertijd goed voor het milieu.

Vandaag, maandag 25 april, ligt de Crivit fietskleding in de Lidl filialen. Op maandag 2 mei kan je terecht voor fitness outfits en de hardlopers op 9 mei as. En tenslotte op dinsdag 17 mei de urban collectie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?