You are here: Home » Shoppen » Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie

Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie

geschreven door Constance

Het is inmiddels al weer ruim 2 weken geleden dat ik, van The North Face, de Thermoball Hybrid Hoodie heb ontvangen. (Ik krijg binnenkort nog een aantal andere The North Face artikelen opgestuurd voor een test, nl. het Dynamix Shirt en de LiteWave Ampere Shoes.

north face thermoball hybrid hoodie

De North Face Thermoball Hybrid Hoodie (in paars) combineert een isolatielaag met een lichtgewicht elastische softshell stof. En deze combi zorgt ervoor het dat je het lekker warm hebt, maar je kunt je ook heel goed blijven bewegen. En daardoor is dit jack perfect voor een hardloop- of fietsworkout maar als je een dagje buiten door brengt, bijv. tijdens een strand- of bergwandeling.

De isolatielaag voelt aan als dons maar Thermoball blijft ook warm als het nat is en is dus, ook met slecht weer, lekker warm. Door de zeer windbestendige stof komt er geen koude wind binnen, maar omdat het materiaal wel goed ademt blijf je fris. Doordat de zijpanelen van het elastische softshell materiaal zijn gemaakt is het jack vrouwelijk getailleerd. Het jasje weegt slechts 310 gram en heeft een capuchon en is ademend en ook winddicht en de stof is waterafstotend.

achterkant hybrid hoodie

Ik heb zelf de North Face Thermoball Hybrid Hoodie op verschillende momenten gedragen. Bijv. voor en na een ritje op de fiets na mijn spinningles, maar ook onder mijn (zomer)regenjas waardoor het jack fungeerde als een extra laagje en hierdoor werd de regenjas winddicht. En verder heb ik hem ook gedragen tijdens diverse strandwandelingen in de straffe (Nederlandse) wind.

Conclusie; de North Face Thermoball Hybrid Hoodie is een ideaal in-between jack, maw. je kunt perfect hem dragen als het ’s ochtends en ’s avonds net te fris is om zonder jas op pad te gaan. Verder werkt ie ook perfect als windstopper onder een dunne jas en ook tijdens een workout in de frisse buitenlucht zit ie heerlijk. Ik heb de Hoodie aangedaan en eigenlijk niet meer uitgedaan, ik vind dit echt een topjack!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com