Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
wonen

Philips introduceert de Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker

De Soundbar is niet meer weg te denken, onder je tv. En dan is het natuurlijk wel zo dat hoe groter de TV, des te groter de soundbar, want anders krijg je geen goed geluid. Gelukkig niet, want de nieuwste Philips Soundbar, de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker, is slechts 40 cm breed en maar 5,8 cm hoog. Maar wel met het geluid dat klinkt alsof je een kamerbrede soundbar hebt. Waar je normaal slechts goed geluid hebt zo ver als de breedte van de soundbar reikt, zijn hier de drivers zo afgesteld dat er een kamer vullend surround geluid uit komt. (Vanaf september as. is deze Soundbar te koop.)

sfeerbeeld
De Microbeam-technologie die voor dit brede geluid zorgt, combineert vier extreem gevoelige, precies afgestelde drivers met geavanceerde digitale geluidsverwerking. En dat in combinatie met ddde unieke, zelf-ontworpen tweeter geluidsgolven en een bandpass subwoofer en je hebt een geluid dat niet alleen krachtig is, maar ook perfect in balans is.

Zowel de subwoofer als de soundbar zijn draadloos om te zorgen dat er zo min mogelijk kabelrommel in huis slingert. Ook de subwoofer is slank en kan zowel staand als liggend gebruikt worden. Daarom kan hij gemakkelijk onder een bank weggeborgen worden. De soundbar kun je ook gebruiken om muziek af te spelen. Je kunt op verschillende manieren je apparaten verbinden zoals via HDMI ARC en Bluetooth (aptX en AAC).

soundbar + subwoofer

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?