You are here: Home » Beauty » Scholl lanceert de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

Scholl lanceert de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry

geschreven door Constance

Na de succesvolle introductie van de Scholl Velvet Smooth is er nu de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry en krijg je mooie, zachte voeten waar je altijd al van droomde. En om dit te vieren kun je met Scholl dit jaar naar 4 bestemmingen in de hele wereld reizen. En is natuurlijk een perfect Moederdag cadeau.

scholl velvet smooth wet & dry

De nieuwe Velvet Smooth Wet & Dry is de beste oplossing om alle soorten eelt te verwijderen zodat je in een handomdraai mooie en zachte voeten krijgt. De voetvijl is even efficiënt op de natte of vochtige huid als op de droge huid. Of je nu geniet van jouw morning beauty routine onder de douche, een spa-moment in bad of een snelle opkikker tussendoor, de Velvet Smooth Wet & Dry gebruik je, dankzij het waterproof omhulsel, op elk moment van de dag. Het apparaat heeft bovendien twee snelheden en werkt dus zacht en efficiënt en de Velvet Smooth Wet & Dry werkt zonder batterijen en is oplaadbaar.

scholl-elektrische-voetvijl-velvet-smooth-wet-dry-droge-en-natten-voeten

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?