Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust
  • Met deze accessoires maak je altijd de perfecte Gin & Tonic Met deze accessoires maak je altijd de perfecte Gin & Tonic
  • Natuurlijke limonadesiroop van Agropošta Natuurlijke limonadesiroop van Agropošta
  • Hangende kruidentuin van Boskke, de Sky Planter Hangende kruidentuin van Boskke, de Sky Planter
  • Jo Malone London Herb Garden collectie Jo Malone London Herb Garden collectie
shoppen

IKEA helpt je met je eigen groententuin

Of je nu in de stad woont of lekker vrij in de natuur: er is niets zo lekker als genieten van je zelf gekweekte groenten en kruiden. Daarom maakt IKEA het voor iedereen mogelijk om het hele jaar door binnen in huis verse groenten en kruiden te laten groeien.

00_PH133383_IKEA_indoor_gardening

Een team van Zweedse wetenschappers en een gepassioneerde productontwikkelaar van het woonwarenhuis hebben samen een eenvoudig en betaalbaar hydrocultuur kweeksysteem uitgevonden. Hiermee kweek je gewassen op waterbasis en heb je geen aarde nodig. Bovendien maakt het kweeksysteem gebruik van duurzame led-verlichting. De nieuwe hydrocultuur kweeksets uit de VÄXER serie en KRYDDA serie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA.

 

De VÄXER serie bevat 18 soorten zaden en is gericht op het kweken van kleine stekjes. Met de KRYDDA serie kan je die stekken opkweken tot een heerlijk, smaakvol eindresultaat. De series bestaan, naast de zaden, uit kweekbakken met en zonder deksel die al dan niet voorzien zijn van led-verlichting. Tevens zijn het steenwol en de puimsteen voor de bodem van de kweekbakken apart verkrijgbaar. Wie eenmaal begint met de thuiskwekerij moet wel even geduld hebben: het duurt gemiddeld zeven weken voordat je daadwerkelijk kan smullen van je zelf gekweekte groenten en kruiden.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?