You are here: Home » Accessoires » Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk

Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk

geschreven door Constance

Ik reis al ruim 2 jaar met de Bandajanas slippers (de lage en het sleehakmodel) in mijn koffer de wereld over. Maar de Bandajanas hebben er een ‘zusje’ bij, nl. de Wrapajanas Pareojurk. Dit is een strandjurk die je op meerdere manieren kunt dragen en perfect match met je Bandajanas slippers.

image-2016-04-28

Lig je lekker op het strand, maar wil je toch even stijlvol een drankje doen aan de bar? Dan wrap je jezelf in een Wrapajanas. De pareo is op meerdere manieren te dragen en zorgt ervoor dat je er tiptop uitziet. Je Wrapajanas is verpakt in een handig tasje en hier zitten ook 2 banden in zodat je deze kunt matchen met je Bandajanas slippers. Er zijn 5 verschillende stoffen en de pareo is er in de maten S/M en L/XL.

Ben je nog niet bekend met de Bandajanas slipper? Deze kan je helemaal naar jouw stijl en mood samenstellen en je kan ze ook nog op verschillende manieren dragen. Je stelt je slippers samen door allereerst een basisslipper te selecteren. Naast de platte slipper (verkrijgbaar in wit, zwart, blauw, bruin en taupe) en de slipper met sleehak in taupe, is er dit jaar ook een nieuw model slipper: de ‘Slimfit Medium’. Dit is een wedge Bandajanas van 5 cm hoog en is verkrijgbaar in de kleuren taupe en zwart. Na het selecteren van je basisslipper kun je je heerlijk uitleven met vrolijke en kleurrijke bandensets, bedels, ringen en pluimen in allerlei kleuren.

Kun je er geen genoeg van krijgen? Dat komt goed uit, want er is sinds kort nog meer leuks bij Bandajanas verkrijgbaar. Met Boho Chicks, een nieuwe lijn handgemaakte voetsieraden die je aan je Bandajanas kan maken, kun je namelijk helemaal los gaan. De voetsieraden worden fairtrade  gemaakt door dames in Chiang Mai.
headerquiz-2016-17-Fa
En je maakt, alleen deze week, kans op exclusieve FA Bandajanas. Want bij aankoop van 3 deelnemende FA producten voor 5 euro in de winkel of online maak je kans op 1 van de 50 FA limited edition Bandajanas slippers. Deze actie is alleen bij Kruidvat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com