You are here: Home » Ladygadgets » Lincherie introduceert een 3D spiegel

Lincherie introduceert een 3D spiegel

geschreven door Constance

Wist je dat 70% van de vrouwen een verkeerde BH-maat draagt. En daarom is Lincherie op zoek gegaan naar een nieuwe manier om bij elke vrouw de perfecte bh maat te kunnen meten. En dat kan nu met de revolutionaire Lincherie 3D spiegel.

LINCHERIE 3d spiegel

En door het gebruik van de 3D-spiegel kan Lincherie haar klanten de beste service en persoonlijk advies geven. Lingerie kiezen, passen en kopen is nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest. Deze unieke Lincherie-spiegel vind je in de Lincherie winkel op het Gelderlandplein te Amsterdam en in de gloednieuwe winkel in Maastricht.

In de digitale Lincherie-spiegel is een bodyscanner op volledig onzichtbare wijze geïntegreerd. Deze scanner maakt in minder dan één minuut 140 metingen van je bovenlichaam, waarna een accurate bepaling van de BH-maat wordt gegeven. Bovendien geeft de spiegel aan hoe de maten van de Marie Jo en PrimaDonna collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de winkel. Ook kun je foto’s maken met de spiegel, om verschillende BH’s met elkaar te vergelijken, en kan je Shape-ID opgeslagen worden voor toekomstige bezoeken. De maatbepaling vindt plaats in één van de luxueuze, ruime paskamers.

En na de meting begint de persoonlijke styling, zoals welke stijlen en kleuren passen bij jou en wat zijn je wensen op gebied van ondersteuning en garderobe. Hiermee kunnen de getrainde Lincherie stylistes je daar uitstekend bij helpen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com