You are here: Home » Beauty » Keune lanceert So Pure Natural Balance Recover haarproducten

Keune lanceert So Pure Natural Balance Recover haarproducten

geschreven door Constance

Keune heeft de So Pure Natural Balance Recover lijn gelanceerd, en dit zijn hair repair producten voor haar dat door hitte van stylingapparaten, invloeden van buitenaf en chemische behandelingen je haar beschadigd hebben.

keune producten

Beschadigd haar verliest haar vochtbalans en breekt ook je haar van binnenuit af. De Keune So Pure Natural Balance Recover producten zijn de manier om je beschadigde haar van binnenuit te herstellen, te voeden en te versterken. De gecertificeerde organische avocado-olie verzorgt en versterkt het haar van binnenuit. De quinoa en gecertificeerde organische kokosolie proteïnen helpen het haar van binnenuit
te herstellen. En gecertificeerde organische arganolie zorgt voor meer voeding, glans en bescherming. De gecertificeerde organische oliën van de ylang ylang en de palmarosa geven een zachte, zoete geur en een sensueel aroma dat je tot rust brengt.

So Pure Natural Balance Recover lijn bestaat uit:
So Pure Recover Shampoo; een zeer milde, rijk schuimende shampoo en herstelt, voedt en versterkt het haar van binnenuit.
So Pure Recover Conditioning Spray; dit is l;eave-in conditioning spray. Je brengt het aan op handdoek droog haar.
So Pure Recover Treatment; dit is een intensief haarmasker voor beschadigd haar. Je maakt het haar handdoekdroog. Verdeel de Recover Treatment over het haar. Inwerktijd: 2 tot 3 minuten. Vervolgens uitspoelen.
So Pure Recover Essential oil; deze olie versterkt het effect van de overige So Pure Recover producten. En is een aromabehandeling en beleving. Voeg een paar druppels (max. 5) toe om producten te verrijken, met water in een aromadiffuser of sprenkel op een warme vochtige handdoek. Ook geschikt
voor in bad. (Niet geschikt voor directe toepassing op de hoofdhuid.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?