Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De duurzame KaboogaBike De duurzame KaboogaBike
  • Oroblu Panty workshop Oroblu Panty workshop
  • PUPA Milano make-up workshop PUPA Milano make-up workshop
  • Kaasmerk Parrano lanceert nieuw product Kaasmerk Parrano lanceert nieuw product
  • LOOkX opent pop-up store LOOkX opent pop-up store
  • Inglot Cosmetics opent nieuwe winkels Inglot Cosmetics opent nieuwe winkels
shoppen

Moederdag Tip; Workshop Samen Ringen maken bij Marije Geursen

De band tussen moeders en dochters is een heel bijzondere. Waarom zou je dat niet bezegelen
met een heel bijzondere ring. Goudsmid Marije Geursen, zelf moeder en dochter, ontwerpt
sieraden die verhalen vertellen en met haar nieuwe concept ‘Samen ringen maken’ wil ze het
ambacht goudsmeden, haar kennis en ervaring delen met anderen.

Marije Geursen_Logo Samen ringen maken_HR

Tijdens de workshop maak jezelf een ring met een eigen verhaal. Een prachtig cadeau, een onvergetelijke herinnering met een op maat en handgemaakt sieraad met een waardevolle betekenis als resultaat. En natuurlijk kan de workshop ook gedaan worden door oa. vriendinnen, zonen of parters.

SONY DSC

Het maken van de ringen vindt plaats in het atelier van Marije in Amsterdam-Noord of in de Craftstore
Handmade Heaven in Amsterdam-Oost. Je maakt zelf een ontwerp waarbij uit verschillende losse elementen en stenen gekozen wordt. Vervolgens ga je hameren, draad buigen en solderen. Je krijgt hierbij 1-op-1 begeleiding en na ongeveer twee uur heb je twee prachtige, glimmende en draagbare zilveren ringen in een mooi houten kistje. Het gehele proces leg je vast in een gebonden boekje dat je na afloop ook mee krijgt. De workshop kost 215 euro en duurt circa 2 uur.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?