Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen
  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

Acer lanceert de Iconia Tab 10

Volgende maand ligt de Acer Iconia Tab 10 in de winkel en deze tab heeft een aantal mooie, nieuwe functies, zoals 4 luidsprekers aan de voorzijde, een full HD touchscreen (10’inch) en een accu die 8 uur lang meegaat.

acer iconia tab 10 wit

De Iconia Tab 10 heeft een 32GB geheugen (via microSD uitbreidbaar tot 128 GB) en het Android 6.0 Marshmallow besturingssysteem.  De 4 luidsprekers aan de voorzijde zorgen voor virtual surround-sound en zijn de fijnste geluidsdetails hoorbaar. De tablet is voor gebruik met een koptelefoon uitgerust met de headset 5.1-surround-sound ondersteuning.

Aan de zijkant van het apparaat zit de MediaMaster-toets waarmee je snel de beste video- en audio-instellingen kan selecteren. En het aansluiten van de Iconia Tab 10 op een groter multimediasysteem (zoals een home-theatersysteem of presentatiedisplay) is heel eenvoudig door de ondersteuning van Wireless Display (via 802.11a/b/g/n draadloos) of via de micro-HDMI-poort.

Deze Tab heeft ook Acer EZ Utilities, een unieke functie van de Iconia Tab 10. Met deze ingebouwde app kan je de tekengrootte en de gebruikersinterface (UI) vergroten naast Android’s ingebouwde functies voor het wijzigen van lettertypen. Inzoomen maakt het lezen gemakkelijker en helpt je als je grotere pictogrammen en een grotere tekst handiger vindt.  Aan de voorkant zit een 2 MP lens en aan de achterkant een 5 MP lens met autofocus.

Het beeldscherm is zo gevoelig dat je er op kunt schrijven en tekenen, met een stylus maar ook met een gewoon potlood! Dit is mogelijk door het unieke paneel met kleinere sensoren van Acer Precision Plus, die sensoren zijn slechts 3,5 mm in vergelijking met de 5,5 mm sensoren die doorgaans te vinden zijn op doorsnee touchscreens. Als gevolg is het scherm met een hogere dichtheid touchsensoren 2,5x gevoeliger. Dankzij deze extra gevoeligheid kan je met een grotere nauwkeurigheid dingen creëren of aanwijzen en maken ze minder fouten. Een speciale coating tegen vingerafdrukken beschermt het scherm en houdt het helder en schoon. De tablet heeft een De anti-slip structuur aan de achterzijde en een anti-kraslaag.

De tablet is ook voorzien van EZ Snap, een slimme snapfunctie waarmee de gebruiker een screenshot kan maken door een eenvoudige knijpbeweging van drie vingers op het scherm. Zo kan je handig en snel een foto maken van wat je op het scherm ziet. Deze Snap functie komt vooral van pas tijdens het bekijken van webpagina’s, want in dat geval sla je niet alleen de foto op maar het hele webartikel. Dit automatisch opgeslagen artikel kan je later op je gemak offline nalezen. Dit werkt met behulp van de Pocket-app. Voor offline leesgemak biedt de Iconia Tab 10 een gratis Pocket-app abonnement van zes maanden.

acer zwart
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?