Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Veilig je spullen achterlaten op het strand Veilig je spullen achterlaten op het strand
  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
shoppen

Voorjaarscollectie Bugatti Shoes

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie van Bugatti Shoes is een mix van verschillende stylen en voor diverse gelegenheden. Sportieve elegantie mixed met vrouwelijke stijl en is geschikt voor elke vrouw. Hoge of lage hakken, stijlvol of functioneel, de modellen passen bij de diverse looks; van jumpsuit tot maxi-jurk. En je kan ze dragen naar het werk, een festival, in de stad of op het strand.

BU111I008-C11@12

 

De kernwoorden voor deze collectie zijn; Hoge hakken op witte zolen, nude tinten en zachte pastels. Contrastrijke zwart-wit schoenen en gevlochten sandalen. Ibizalaarsjes, glittersandaaltjes of Chelsea boots op witte zolen. Vlechtwerk in cognactinten, snake sneakers en slip-on mocassins in verwassen kleuren. Dat is de lente- & zomercollectie van Bugatti Shoes voor 2016!
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?