Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

ladygadgets

Roetz-Bikes lanceert mooie dames e-Bike; de Vigour+

 

De e-bike is niet meer weg te denken in het Nederlandse straatbeeld maar de meeste elektrische fietsen zien er niet echt heel mooi uit. Daar komt nu verandering in, want Roetz-Bikes heeft de Vigour+ ontwikkeld, een echte design e-bike, speciaal voor dames.

 

De Vigour+ weegt slechts 16 kilo en is er in 2 modellen; de basic en een met een voordrager. De fiets wordt standaard geleverd met een Brooks zadel maar je kunt hem verder helemaal zelf aanpassen met houten spatborden en handvatten van kurk. Verder is het bij de Vigour+ bijna niet te zien dat ie elektrisch is. In de naaf van het achterwiel zit alle techniek weggewerkt, die je bestuurt met een app op je smartphone, maw. geen lelijke draden of diefstalgevoelige accu.

Zo kan je lekker fietsen als je daar zin in hebt en kies je voor ondersteuning als je daar behoefte aan hebt. Kom je een heuvel tegen, dan zet de fiets zelf een tandje bij. En omdat de fiets zichzelf oplaadt door er op rond te rijden, hoef je minder vaak op zoek naar een oplaadpunt. In sommige standen is het bereik zelfs eindeloos. Alle voordelen van een elektrische fiets in een heel mooi jasje en de fiets is ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij. En natuurlijk is ie er ook in een herenversie.

Alle Roetz-Bikes zijn Amsterdam Made en duurzaam want alle fietsen worden gemaakt van hergebruikte frames uit verschillende gemeentelijke depots. Per jaar worden er in Nederland namelijk 1 miljoen fietsen weggegooid. Roetz selecteert uit deze enorme stapel fietsen de beste stalen frames van Nederlandse A-merken. Deze krijgen een tweede leven bij Roetz. Elke fiets is dus anders maar ze zijn door de details allemaal herkenbaar als een echte Roetz-Bike. En Roetz werkt verantwoord want het werk wordt in Nederland met de hand gedaan door mannen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En mannen met talent en technisch inzicht worden opgeleid tot ervaren fietsenmakers.

vigour+ heren
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?