Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
shoppen

Limited Edition ‘ZENSIBILITY’ by CATRICE

Steeds meer wordt het woord Zen gebruikt en Zen staat voor bewust leven., maw. je concentreren op wat echt belangrijk is. Deze levenshouding wordt ook weerspiegeld in het modebeeld voor komend seizoen. En dit vind je ook terug in de nieuwe Limited Edition ‘ZENSIBILITY’ by CATRICE (verkrijgbaar  van half mei t/m half juni as.).

zensibility by catrice

Stijlvolle producten in koel grijs, zachte rosé tinten, fris lichtblauw en felrood bieden een perfecte match voor een geïnspireerde look. En de highlights zijn de elegante lipsticks in mat rood, de nagellak in een extravagant design en een elegant etui voor kwasten.

C01	Ease And Comfort

ZENSIBILITY by CATRICE – Quattro Eye Shadow. Dit zijn 4 hoog gepigmenteerde poederoogschaduws in een stijlvol, zwart doosje met bamboedessin. Met de grijs- en rosétinten in mat of subtiel glanzend creëer je harmonieuze kleurovergangen.

ZENSIBILITY by CATRICE – Blending Eye Shadow Brush. Deze oogschaduwkwast met lange steel is geïnspireerd door de kunst van de kalligrafie en heeft zachte, afgeronde compacte haartjes. Ideaal voor het aanbrengen en blenden van poederoogschaduw.

C01 black

ZENSIBILITY by CATRICE – Eye Line-Art Pen. Dit is een eyeliner met een triple ball tip. De unieke vorm van de vilten tip zorgt voor een nauwkeurige applicatie van stippen en lijnen, maar ook van individuele kunstwerkjes. De hoog gepigmenteerde, langhoudende zwarte kleur is ideaal voor cat eyes en artistieke eyeliner creaties.

C01 REDiant Energy

ZENSIBILITY by CATRICE – Lip Geisha. De kegelvormige rode lipstick heeft een matte finish en heeft een unieke vorm.

ZENSIBILITY by CATRICE – Bouncy Blush. Deze blush heeft een poeder-gel textuur die zorgt voor een natuurlijk kleurresultaat. Poederachtig, zacht en romig. Deze textuur smelt praktisch samen met de huid en geeft roze-rode wangen. En je kan de kleurintensiteit verhogen door meerdere laagjes aan te brengen.

ZENSIBILITY by CATRICE – Nail Lacquer. Fris lichtblauw, warm grijs, 2 roze nuances en felrood – dat zijn de vijf kleuren nagellak van de Limited Edition. De formule van de Nail Lacquers staat voor professionele dekking, houdt lang en biedt een finish naar wens, met of zonder effect. De professionele penseel zorgt voor een eenvoudige, applicatie. De kalligrafiepotjes inspireren om bijzondere nagel meesterwerkjes te creëren.

Catrice Zensibility Brush Bag

ZENSIBILITY by CATRICE – Brush Bag. Dit is een etui voor kwasten met een bamboedessin en een speciale oriëntaalse wikkeltechniek om te sluiten. Met individuele vakjes voor het professioneel en veilig opbergen van de verschillende borstels en kwasten. Ideaal voor als je onderweg bent.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?