You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer

SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer

geschreven door Constance

SIGMA SPORT heeft 2 nieuwe fietscomputers geïntroduceerd in de SIGMA Trendline; de PURE 1. En deze fietscomputer geeft jouw snelheid, afstand en rijtijd aan en is ie gemakkelijk te bedienen en heeft ie een groot scherm.

pure01

De PURE 1 is ook eenvoudig te bedienen, met maar 1 knop, en het grote scherm is goed afleesbaar en de letters en cijfers geven de snelheid, de dagafstand en de dagrijtijd aan. Maar je kan ook, naast je snelheid, de totale afstand en rijtijd bekijken. En met 1 druk op de knop wissel je tussen de verschillende afstanden.  Alle gangbare wielmaten zijn ingesteld zodat je alleen de juiste maat van jouw wiel hoeft te selecteren, maar dit kan ook handmatig.

pure1 draadloos

De PURE 1 is er in 2 versies; bij de PURE 1 (zwart) wordt het signaal van zender naar ontvanger overgebracht met een kabel en bij de PURE 1 ATS (wit) gaat dit draadloos. (ATS is het eigen, draadloze analoge gecodeerde systeem van SIGMA SPORT. Dankzij de signaalcodering is de overdracht storingsvrij.) De montage is natuurlijk vlug en zonder gereedschap mogelijk.

De PURE 1 kan ook op je PC of MAC met de software SIGMA DATA CENTER en een (optioneel) verkrijgbaar docking station thuis uitlezen en instellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com