Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sigma Sports lanceert de Pure GPS fietscomputer Sigma Sports lanceert de Pure GPS fietscomputer
  • Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers
  • Test; Wifi router Orbi, wifi zoals het hoort. Test; Wifi router Orbi, wifi zoals het hoort.
  • Doro introduceert 3 nieuwe ‘Senioren’ Smartphones Doro introduceert 3 nieuwe ‘Senioren’ Smartphones
  • Test; Philips Ambiglow Plus Base Monitor door Testman Test; Philips Ambiglow Plus Base Monitor door Testman
  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
ladygadgets

SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer

SIGMA SPORT heeft 2 nieuwe fietscomputers geïntroduceerd in de SIGMA Trendline; de PURE 1. En deze fietscomputer geeft jouw snelheid, afstand en rijtijd aan en is ie gemakkelijk te bedienen en heeft ie een groot scherm.

pure01

De PURE 1 is ook eenvoudig te bedienen, met maar 1 knop, en het grote scherm is goed afleesbaar en de letters en cijfers geven de snelheid, de dagafstand en de dagrijtijd aan. Maar je kan ook, naast je snelheid, de totale afstand en rijtijd bekijken. En met 1 druk op de knop wissel je tussen de verschillende afstanden.  Alle gangbare wielmaten zijn ingesteld zodat je alleen de juiste maat van jouw wiel hoeft te selecteren, maar dit kan ook handmatig.

pure1 draadloos

De PURE 1 is er in 2 versies; bij de PURE 1 (zwart) wordt het signaal van zender naar ontvanger overgebracht met een kabel en bij de PURE 1 ATS (wit) gaat dit draadloos. (ATS is het eigen, draadloze analoge gecodeerde systeem van SIGMA SPORT. Dankzij de signaalcodering is de overdracht storingsvrij.) De montage is natuurlijk vlug en zonder gereedschap mogelijk.

De PURE 1 kan ook op je PC of MAC met de software SIGMA DATA CENTER en een (optioneel) verkrijgbaar docking station thuis uitlezen en instellen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?