You are here: Home » Huis & Tuin » Professioneel decanteren met de iSommelier

Professioneel decanteren met de iSommelier

geschreven door Constance

Speciaal voor de echte wijnliefhebber er is nu de iSommelier (van iFavine). Hiermee versnel je het decanteerproces van enkele uren naar minuten en weet je exact, via de app, hoe de wijn gedronken moet worden en deze info wordt gegeven door de wijnmaker zelf.

isommelier sfeer

Wijn decanteren is niet altijd eenvoudig en door de iSommelier is het nu een fluitje van een cent geworden. Door de ingebouwde filters wordt de omgevingslucht gezuiverd en worden tannines ronder en zachter, zijn jonge wijnen sneller op dronk, verbeteren aroma’s en is de wijn in enkele minuten op dronk. Het resultaat: een perfecte balans tussen zuurstof en wijn.

De iSommelier versnelt nl. het decanteren doordat het compacte apparaat de ‘vervuilde’ lucht schoonmaakt van geuren, vocht en geurtjes. Dankzij drie filters wordt de lucht gescheiden van de koolstofdioxide en de stikstof. Met als resultaat: schone lucht met 90% geconcentreerde zuurstof die aan de glazen karaffen wordt toegevoegd. Geschikt voor alle wijnen, maar ook voor champagne, cognac en whisky.

isommelier

En de app begeleidt je verder stap voor stap. Met een database van duizenden wijnen uit de hele wereld, met instructies van de wijnmakers zelf, creëer je een balans van aroma’s en tannines en serveer je dus in no time de perfecte wijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com