You are here: Home » Tuin & terras » Je eigen moestuin met Pokon

Je eigen moestuin met Pokon

geschreven door Constance

Wil je je eigen moestuin ? Pokon heeft nu een serie voor het starten van een moestuin. Niet alleen leuk maar vooral heel makkelijk; je zet een houten moestuinbak in elkaar en vult ‘m met de speciale Mix voor je Moestuinbak.

mix en moestuinbak

In een handomdraai heb je daarmee een duurzaam en biologisch moestuintje. Plant of zaai vervolgens kruiden of groenten naar eigen smaak. Daarna hoef je enkel nog maar water te geven en in no-time pluk je de vruchten en kan je je eigen groenten oogsten.

De Mix voor je Moestuinbak is een uniek mengsel van biologische grond en andere natuurlijke ingrediënten. Ze geven de mix een luchtige samenstelling en stimuleren een actief bodemleven. De planten kunnen zich daardoor zowel boven als onder de grond optimaal ontwikkelen. Door de aanwezige compost en (biologische) voedingstoffen krijgen de planten extra kracht en dat resulteert in een rijke oogst.

De moestuinbak van Pokon (120x120x20 cm) is gemaakt van hoogwaardig larikshout (met FSC keurmerk) en voorzien van extra verstevigde hoeken. Het complete bouwpakket schroef je eenvoudig en snel in elkaar. Bepaal een (zonnige) plek op je balkon of terras voor de moestuinbak. Een antiworteldoek (inbegrepen) op de bodem zorgt dat je geen last krijgt van onkruid. Vul de bak vervolgens met de Mix voor de je Moestuinbak. Met de latten vorm je een raster en creëer je 16 plantvakken. In elk vak plant of zaai je groenten naar eigen smaak en voorkeur. De enige hulpmiddelen die je vervolgens nog nodig hebt, zijn een gieter en een (snoei)schaar om te oogsten.
moestuinbak

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com