You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Gezien bij Xenos; verbouw je eigen groente, fruit, thee en kruiden

Gezien bij Xenos; verbouw je eigen groente, fruit, thee en kruiden

geschreven door Constance

Ik liep gisteren Xenos binnen en bij ingang stond een grote stapel met groentekistjes. En in deze kistjes zaten verschillende kweeksets, zoals Hollandse groenten, keukenkruiden, salade, bier, eetbare bloemen en aardbeien.

xenos kweekset

Maar behalve deze kistjes waren er ook nog andere sets, zoals een aardbeienpicknickmand, een dienblad met potjes waarin je kruidentheeën of keukenkruiden kan kweken. Andere sets waren houten dozen waarin ook weer kruiden en een tomatenplant kunnen groeien. Er zijn ook jute kweekzakken waarin je aardbeien, lavendel, basilicum en thee kan laten groeien. En wat dacht je van een teiltje ‘stadstuin’ en veldsla.

En heb je nu in je keuken niet zo veel ruimte en je wilt toch je eigen ‘eettuintje’ creëren? Dan koop je gewoon het kweekkastje met gaas. En wil je je kinderen ook hun eigen groente of fruit laten kweken? Voor hen is er de speciale kinderset met daarin tomaten– of aardbeienplantjes.

Ik ben in ieder geval naar huis gegaan met de keukenkruiden set en de theeset (in een jute zak).

WP_20160303_002

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com