You are here: Home » Lifestylelady krijgt de Liebster Award!

Lifestylelady krijgt de Liebster Award!

geschreven door Constance

Ik had nog een belofte in te lossen, want ik ben eind vorig jaar door Travelvibes.nl genomineerd voor een Liebster Award. De Liebster Award is een online prijs voor en door bloggers en natuurlijk is het altijd leuk om een prijs van ‘vakgenoten’ te krijgen. Ik heb een aantal vragen gekregen die ik heb beantwoord.

Liebster

 Wie is jouw ultieme reisheld ?

Mijn ultieme reisheld is gouveneur Peter Stuyvesant, want hij was tenslotte de 1e Nederlander die ‘burgemeester’ van een van mijn favoriete wereldsteden is geweest, nl. New York (toen nog Nieuw-Amsterdam).

Waar krijg jij Travelvibes van ?

Ik heb Travelvibes leren kennen doordat ik regelmatig op reissite rond speuren, want als stewardess (mijn grote mensen baan) en blogger vind ik het altijd leuk om de hotspots in de wereld te ontdekken.

In wiens voetsporen zou jij willen treden en waarom?

Als Afrika liefhebber kan ik alleen maar zeggen; ‘Dr. Livingstone I presume’

dr livingstone

 Wat is jouw favoriete travelquote?

‘The world is a book, and those who do not travel read only one page.’

Wat is jouw favoriete reisboek en waarom ?

Bij een aantal landen gaat altijd de Capitool Reisgids en de Lonely Planet mee. capitool japan

Welke gadget gaat altijd mee in jouw reiskoffer?

Tja, dit is een moeilijke. Je kan beter vragen wat er thuis blijft ;). Het is bij mij echt afhankelijk van de lengte van mijn trip en het soort reis. Maar altijd gaat er een tablet, smartphone met oplaadsnoeren en adapter, mijn Walkman en headset. Bij trips langer dan 3 dagen gaat ook de laptop mee en mijn e-Book en als ik een vakantie naar bijv. Afrika ga maken dan komt daar ook nog mijn Canon camera met lenzen bij, incl. memorykaarten en oplader en de Activeon DX videocamera.

Als jij Travelvibe op reis mocht sturen, waar moeten we dan heen en waarom?

Antarctica en Afrika (Kenia/Tanzania/Zambia). Want dat zijn de 2 mooiste plekken op aarde waar de natuur nog natuur is.

Wat is de mooiste plek waar je ooit hebt overnacht en waarom ?

Op de rand van de Ngorongoro krater in Tanzania. Ik heb daar overnacht in de luxe Ngorongoro Crater Lodge. Elke ochtend als ik wakker werd kon ik vanuit mijn bed zien hoe de mist optrok uit de krater en daarna werd de krater door de zon verlicht en zag je mooie kleuren van de planten en bossen en de wilde beesten. Het was net alsof er een 3D scherm naar beneden getrokken werd, en je naar een Disney film keek; heel onwerkelijk.

krater

Hoe hou je in eigen huis de herinnering aan je reizen levend ?

Ik heb een 4-tal foto’s van Afrikaans wild (leeuw, luipaard, nijlpaard en cheetah) uitvergroot en laten printen op aluminium.

Wat was voor jou het moment dat je de knop doorhakte om een blog te starten?

Dat is alweer ruim 11 jaar geleden, met shoppen.blogo.nl en na verloop van tijd zijn er blogs bijgekomen (ladygadgets.blogo.nl en wonen.blogo.nl) en ben ik ook gestopt met een aantal blogs (luxereizen.blogo.nl en stewardess.blogo.nl). En sinds kort is lifestyle.blogo.nl overgegaan naar lifestylelady.nl en die titel dekt de lading; lifestyletips voor vrouwen vanaf 35+. Ik ben zelf nl. ook geen 18 meer 😉

Waar sta je met jouw blog over vijf jaar?

Dat is een moeilijke maar ik hoop dat mijn vaste lezeressen (en lezers) mijn verhalen, tips en trics nog steeds met veel plezier lifestylelady.nl lezen.

En ik geef graag de Liebster Award door aan:

Karin Luiten, de bekende kookboekenschrijfster en haar blogs Koken met Karin.nl en Koken.blogo.nl

Mevrouw Hamersma, die de leukste kookboekenwinkel van Nederland heeft

Eleana, de schrijfster van hobby.blogo.nl

Ellen, het gezicht achter Ellen’s Pretty Things

De dames moeten onderstaande vragen beantwoorden en ook weer een aantal blogs nomineren:

1. Hoe kwam je op het idee om te beginnen met een eigen blog?
2. Jullie zijn allemaal creatief op jullie gebied, maar wat was het leukste dat je zelf al maakte?
3. Naar welk restaurant moet iedereen naar toe?
4. Welke plek op de wereld wil je zeker nog een keer bezoeken?
5. En waar wil je nooit meer heen?
6. Wat vind jij de mooiste quote ooit?
7. Welk gerecht is jouw ‘signature dish’?
8. Wat ontbreekt er nooit in je handtas?
9. Welke film moet iedereen gezien hebben?
10. En wat is jouw favoriete muziek?
11. Vertel jouw guilty pleasure

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?