Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • Test; Aroma Club koffiebonen Test; Aroma Club koffiebonen
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie
  • Test; Philips Saeco Minuto espressomachine Test; Philips Saeco Minuto espressomachine
shoppen

AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken

Elke dag genieten Testman en ik van de koffiebonen van AUSTRALIAN Homemade. En zij hebben nu 3 nieuwe smaken aan het koffieassortiment toegevoegd; Latin American Rosé, World Coffee en Feel Good.

australian feel good

Dit zijn koffiebonen met een verhaal en karakteristiek van smaak en alle bonen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn net als in de klassieke blends afkomstig van biologische plantages. De boeren van deze plantages maken geen gebruik van pesticiden en/of kunstmest waardoor de pure smaak van de koffieboon behouden blijft. Naast verantwoord ondernemen vindt Australian het ook belangrijk om te investeren in goede doelen van eigen bodem. Bij iedere verkochte Feel Good verpakking gaat namelijk € 0,20 cent naar een goed doel van eigen bodem.

australian rose

LATIN AMERICAN ROSÉ; De koffie bestaat uit een selectie van de beste bonen uit de hooglanden van Latijns Amerika en geschikt voor een espresso tot latte macchiato. De bonen zijn ambachtelijk gebrand op een relatief lage temperatuur van 200 graden waardoor de koffie een vollere smaak krijgt met een milde afdronk.
WORLD COFFEE; De koffie bestaat uit een een selectie van de allerbeste bonen van verschillende continenten. Via de website van Australian kun je precies achterhalen waar de bonen vandaan komen.
Met de unieke cijfercombinatie boven de streepjescode kan de traceability-app de exacte herkomst vertellen.
FEEL GOOD; Deze koffie bestaat uit een blend biologische koffiebonen met een mix van 75% Arabica en 25% Robusta. En is daardoor perfect voor een ristretto of espresso, want deze bonen zijn vol van smaak met een pittige, maar prettige afdronk. En van deze koffieboon gaat er altijd 0,20 cent naar Nederlands goed doel, en dat is nu dance4life.

australian world coffee
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?