Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case Vaderdag cadeautip; GEAR4 IceBox Shock Case
  • Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; Samsung Universal Desktop Dock Test; Samsung Universal Desktop Dock
  • Test; Samsung Wireless Charger Test; Samsung Wireless Charger

Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus

Vreemd toch, telefoonfabrikanten doen er alles aan om de mooiste telefoons te ontwerpen. En wanneer we een nieuwe telefoon uit de verpakking halen dan genieten we vaak van de blinkende aanwinst. Zo heeft Testman een Samsung Galaxy s6 edge plus, een prachtig vormgegeven toestel. En dan gebeurt er iets vreemd, om de telefoon mooi te houden stoppen we haar vaak in een telefoonhoesje. Niet 1 waar je telefoon haar schoonheid weet te behouden, maar vaak een hoesje waar een telefoon verstopt en gevangen zit. Maar het kan ook anders.

Spigen transparante case

Testman is gek op transparante cases. Maar dan wel een case die ook echt beschermd, want dat is toch de reden dat we onze telefoon in een hoesje stoppen. Spigen bewijst met haar Spigen’s Ultra Hybrid (via MobileFun.nl) dat transparant en bescherming tegen bijvoorbeeld vallen uitstekend samen gaat. De telefoonhoes heeft een harde transparante kunststof achterkant en een zachte, ook weer transparante “bumper” rand die de telefoon beschermt tegen vallen. Wil je ook de voorkant beschermen, dan heeft Spigen ook nog speciale screenprotectors. Kortom, Spigen laat zien dat ook transparante cases, maximale bescherming bieden tegenwoordig en dat is goed nieuws voor mensen die hun mooie telefoon niet meer willen verstoppen in een bedompte case.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?