Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten
  • Weight Watchers lanceert 2 weegschalen Weight Watchers lanceert 2 weegschalen
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; ARTISTRY HYDRA V-huidverzorging Test; ARTISTRY HYDRA V-huidverzorging
  • Valmont lanceert Expert of Light huidverzorgingslijn Valmont lanceert Expert of Light huidverzorgingslijn
  • Test; Afvallen met NewFysic Test; Afvallen met NewFysic
shoppen

Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector

Afgelopen week was ik weer aan vliegen en in het nieuwe assortiment van de KLM taxfree winkel kwam ik de MiLi Pure Skin Moisture Detector tegen en aangezien ik altijd een vochtarme huid heb, lijkt me dit een ideaal apparaat.

mili skin detector

Wat is de MiLi Pure Skin Moisture Detector precies? Dit is een gebruiksvriendelijk klein ‘scanapparaat’ die, met een Swarovski kristal, de vochtconditie van je gezicht, je handen en de huid rondom je ogen analyseert. En door hem te verbinden met de speciale app (iOs/Android) kan je de vochtbalans van je huid registeren en aflezen. En hierdoor zie je in 1x hoe effectief je dag- en oogcrème werkt, of dat het tijd wordt om een ander merk crème aan te schaffen 😉

app mili

En het is een klein en compact apparaatje dat je gemakkelijk in je hand- of toilettas kan meenemen. En ik ga de MiLI Pure Skin Moisture Detector testen in combinatie met het Valmont Hydration Moisturizing Serumulsion en Moisturizing Booster (over deze beide producten lees je binnenkort meer.) Dit zijn producten die gelijk het vochtgehalte van je huid verbeteren, zelfs al binnen een paar uur, dus uitermate geschikt in combinatie met de MiLi Detector.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?