You are here: Home » Beauty » Beautygloss wimpers by Eylure

Beautygloss wimpers by Eylure

geschreven door Constance

Eylure heeft een wimpercollectie gelanceerd ism. Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss; Beautygloss wimpers by Eylure. Mascha heeft 3 verschillende wimperstijlen ontworpen; Silky, Pretty en Fluffy.

Silky

 

 

Silky is een lichtere, subtiele wimper. Het resultaat is een zachte uitstraling ideaal voor een dagelijkse look. De wimperhaartjes zijn kort waardoor deze mooi vermengen met de eigen wimpers. 

Pretty

Pretty is een schuine wimper waarbij het uiteinde meer definitie krijgt door de volume van de wimpers. De pretty wimpers creëren een mooie winged look en zijn ideaal voor een feestje of speciale gelegenheid waarbij de ogen extra mogen opvallen.

Fluffy

Fluffy is een wimper bestaande uit meerdere lagen. De wimpers geven full-on volume en zorgen voor een volle en dramatische look. Fluffy is een absolute eyecatcher en erg glamoureus.

Op deze video geeft Mascha meer informatie over haar Eylure wimperlijn. De Beautygloss wimpers by Eylure zijn gemaakt van synthetisch haar en diervriendelijk. De wimpers zijn eenvoudig aan te brengen, te hergebruiken en contactlens vriendelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?