You are here: Home » Beauty » Test; IMAGE Skincare Iluma producten

Test; IMAGE Skincare Iluma producten

geschreven door Constance

Vorig week hebben jullie al kunnen lezen dat IMAGE Skincare een nieuwe serie producten heeft ontwikkeld, Iluma. En ik ga uit de Iluma lijn een 3-tal producten voor jullie testen; nl. de Intense Lightening Hand Crème, de Intense Brightening Eye Crème en het Intense Lightening Serum.

IMAGE 2014  Iluma Banner

De verzorgende ILUMA lijn van IMAGE Skincare bevat alleen botanische ingrediënten en pakt hyperpigmentatie en huidveroudering aan; de lightening formule gaat oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegen. En hierdoor wordt je huid weer egaal, krijgt een gezonde gloed en gaat stralen. De thuisproducten en peelingbehandelingen werken dieper in de huid, door lage ph-waarden en hoge concentratie werkstoffen, in tegenstelling tot cosmetica. Met als resultaat dat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de huid extra gehydrateerd wordt.

Het Intense Lightening Serum is een kalmerend olievrij serum dat huidverkleuringen en roodheid behandelt. Het is een mix van plantaardige lightening ingrediënten, vitamine C en druivenpit extract en deze verminderen op milde wijze ontstekingen en zorgen voor een heldere, frisse teint. Het serum is goed te gebruiken na (lazer)behandelingen en waxen.

Intense Brightening Eyecrème is een ultra-hydraterende oogcrème die de kwetsbare huid rondom de ogen verlicht en de zichtbare tekenen van veroudering zoals wallen, donkere kringen, rimpels en een slappe huid vermindert en het resultaat is een stevigere huid en een jeugdige uitstraling.

Intense Lightening Handcrème SPF 15 voorkomt dat je handen je leeftijd verraden. Deze dagelijkse handverzorging vermindert ouderdomsvlekken, geeft bescherming tegen UV straling en bevat krachtige antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

WP_20160226_001

Ik vertrek vandaag voor een paar dagen naar Seoul en heb dus alle tijd om het eea voor jullie te gaan testen, dus gaan ook de Iluma producten mee in de koffer.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?