Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de Philips OneBlade shaver Philips lanceert de Philips OneBlade shaver
  • Vaderdag cadeautip: herenverzorgingslijn Amway HYMM for Men Vaderdag cadeautip: herenverzorgingslijn Amway HYMM for Men
  • Gratis Marco Borsato cd bij Kruidvat Gratis Marco Borsato cd bij Kruidvat
ladygadgets

Gilette lanceert Venus Swirl

Gilette lanceert de Venus Swirl en dat is een scheersysteem dat meebeweegt met jouw vrouwelijke curves. Dus of je benen dun zijn of curvy, lang of kort, atletisch of delicaat, je moet je altijd in de
meest ingewikkelde poses manoeuvreren om je benen mooi glad te krijgen.

Venus-Swirl mes

Met Gillette’s Venus Swirl neem je afscheid van scheerwondjes op lastige plekjes zoals knieën en enkels. De Swirl is het enige scheersysteem met de unieke FlexiBall technologie, die moeiteloos scheert langs de
aller lastigste plekjes op het vrouwenlichaam.

Na meer dan 5 jaar onderzoek en 7.000 geteste benen is de Venus Swirl klaar om de scheerwereld op haar kop te zetten. In tegenstelling tot andere scheermesjes, die slechts 2 kanten op bewegen, beweegt de Venus Swirl dankzij de FlexiBall technologie in een strakke beweging van zowel van boven naar beneden, als van links naar rechts. Hierdoor wordt scheren rond je knieën en enkels een stuk makkelijker wat resulteert in minder scheerwondjes.

venus swirl ball

Naast de FlexiBall heeft de Venus Swirl nog een aantal unieke eigenschappen die voor een
onevenaarbare scheerervaring zorgen:
De vernieuwde vijf Contour Blades zijn de beste Venus mesjes ooit; nu nóg dunner en scherper dan wat je van Venus gewend bent. Doordat ze zich apart aanpassen aan je rondingen wordt praktisch elke haartje meegepakt.
De MicroFine Comb zorgt ervoor dat haartjes de weg vinden naar de mesjes.
Dankzij het MoistureGlide Serum glijdt het mesje soepel over je lichaam.
En ook het oog wil wat en daarom heeft Venus Swirl een voiletkleurig doorschijnende handgreep die
lekker in de hand ligt. Dit laatste draagt bij aan de wendbaarheid van het mesje en geeft de perfecte  controle bij het scheren.

venus swirl set

En voor de meeste luxe scheerervaring gebruik je de Venus Swirl samen met de nieuwe Gillette Satin Care scheergel in de geur Violet Swirl. Deze scheergel is verrijkt met Olaz moisturizers die je huid nog zachter achterlaat na het scheren. Deze nieuwe scheergel beschikt over 4x  meer moisturizers dan eerdere varianten en is zó ontwikkeld dat meer scheergel op de goede plek blijft zitten, zelfs onder de douche, zodat je nog beter kunt zien welke plekjes je al gehad hebt en welke je nog moet doen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?