You are here: Home » Beauty » Dr van der Hoog Hypo Sensitive SOS balsem & Skin Protection Cream

Dr van der Hoog Hypo Sensitive SOS balsem & Skin Protection Cream

geschreven door Constance

Dr van der Hoog heeft haar Hypo Sensitive lijn uitgebreid met 2 nieuwe producten, nl. de SOS balsem en de Skin Protection Cream.

sos balsem

 

De Hypo Sensitive SOS balsem gebruik je op ruwe of schrale plekjes. Dit kan in je gezicht zijn, maar ook op andere plekken van het lichaam, zoals je ellebogen, handen of voeten. De balsem is verrijkt met 100% natuurlijke ingrediënten en de toegevoegde plantaardige vaseline vormt een beschermlaagje op je huid. Cacaoboter, shea butter, amandelolie en castorolie verzorgen ruwe, droge plekjes en hebben een hydraterend en verzorgend effect.

hypo-sensitive-skin-protection-cream

De Hypo Sensitive Skin Protection Cream vormt een beschermlaagje op de huid en heeft daardoor een kalmerende en beschermende werking. Je gebruikt de crème naast je gebruikelijke dagverzorging als extra bescherming en geeft je huid maar liefst 72 uur lang hydratatie en daarnaast ondersteunt Aloë Vera het herstellend vermogen van de huid. Shea butter beschermt en verzacht. Het toegevoegde PENTAVITIN zorgt voor optimale hydratatie en voorkomt trekkerigheid. SYMCALMIN verzacht en verzorgt je huid en heeft een kalmerende werking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com