You are here: Home » Beauty » PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid

PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid

geschreven door Constance

PUPA Milano introduceert de I’M Matt Lip Fluid, in de I’M collectie. De kleuren zijn intens en geven je lippen een mooie matte kleur.

pupa milano

Het is de ideale lipstick voor de vrouw die houdt van een klassieke make-up look met een vleugje sensualiteit en een fluwelen effect. De zeer hoge concentratie van pigmenten en lak garandeert een geweldige kleur met volle en ultra-gepigmenteerde lippen als resultaat. De textuur blendt perfect met de lippen en geeft een levendig effect dat lang blijft stralen. De vloeibare textuur zorgt voor een gemakkelijke applicatie, droogt snel en creëert een dunne en solide laag op de lippen dankzij de perfect in verhouding zijnde formule.

I’M Matt Lip Fluid is er in 12 tinten, in 4 kleurranges; Natural/Brown, Apricot/Coral, Red/Bordeaux en Rose/Fuchsia. I’M is dermatologisch getest en parabenen vrij.

Hoe breng je I’M Matt Lip Fluid aan? Je brengt een dun laagje van de fluid aan op de bovenste lip, begin vanuit het midden van de lip en werk naar de hoeken om de ultieme definitie te bereiken. Werk vervolgens de hoeken bij voor de perfecte afwerking van de bovenste lip. Breng daarna een dunne laag van de fluid aan op de onderste lip, beginnend vanuit de hoeken. Voor een high definition effect contour je de lippen door eerst het True Lips Pencil of Made to Last Lips aan te brengen in een overeenkomende kleur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com