Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie L’Oréal Paris x Balmain Paris lanceren lipstickcollectie
  • Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence trend edition “glitter in the air” Essence trend edition “glitter in the air”
  • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
  • No7 introduceert Match Made Lipstick Service No7 introduceert Match Made Lipstick Service
shoppen

PUPA Milano I’M Matt Lip Fluid

PUPA Milano introduceert de I’M Matt Lip Fluid, in de I’M collectie. De kleuren zijn intens en geven je lippen een mooie matte kleur.

pupa milano

Het is de ideale lipstick voor de vrouw die houdt van een klassieke make-up look met een vleugje sensualiteit en een fluwelen effect. De zeer hoge concentratie van pigmenten en lak garandeert een geweldige kleur met volle en ultra-gepigmenteerde lippen als resultaat. De textuur blendt perfect met de lippen en geeft een levendig effect dat lang blijft stralen. De vloeibare textuur zorgt voor een gemakkelijke applicatie, droogt snel en creëert een dunne en solide laag op de lippen dankzij de perfect in verhouding zijnde formule.

I’M Matt Lip Fluid is er in 12 tinten, in 4 kleurranges; Natural/Brown, Apricot/Coral, Red/Bordeaux en Rose/Fuchsia. I’M is dermatologisch getest en parabenen vrij.

Hoe breng je I’M Matt Lip Fluid aan? Je brengt een dun laagje van de fluid aan op de bovenste lip, begin vanuit het midden van de lip en werk naar de hoeken om de ultieme definitie te bereiken. Werk vervolgens de hoeken bij voor de perfecte afwerking van de bovenste lip. Breng daarna een dunne laag van de fluid aan op de onderste lip, beginnend vanuit de hoeken. Voor een high definition effect contour je de lippen door eerst het True Lips Pencil of Made to Last Lips aan te brengen in een overeenkomende kleur.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?