Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • MaiQ; de perfecte werktas MaiQ; de perfecte werktas
  • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
  • Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas
  • Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen
shoppen

MYOMY Paperbag luiertas

Je kent natuurlijk de MYOMY Paperbag wel, maar wist je dat deze er nu ook als luiertas is? De MY PAPER BAG Baby is een stoere en zakelijke luiertas,  die speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die werk met ouderschap combineren.

my paper bag baby

De tas kan in een handomdraai van een luiertas naar een businesstas worden veranderd. Met de aanschaf van deze unieke luiertas steun je het ‘geboortebewijzen’ project van Plan Nederland. Met een geboortebewijs heeft een kind in India een kans op een beter leven met toegang tot gezondheidszorg en een opleiding. Uiteraard is de MY PAPER BAG Baby ook een uitermate geschikt cadeau voor een babyshower.

De MY PAPER BAG Baby is afsluitbaar met een rits, heeft een canvas binnenwerk met royale compartimenten. En je kan hem in je hand, over je schouder dragen of aan de kinderwagen hangen. Ook de MY PAPER BAG Baby wordt geleverd in een mooie duurzame tas met opdruk, gemaakt van oude petflessen.

indeling my paper bag baby

Alle MY PAPER BAG’s worden met de hand gemaakt in een fairtrade gecertificeerde werkplaats in India. De vakmensen in deze werkplaats zijn afkomstig uit de laagste kasten. Door de productie van deze tas hebben al veel mensen een opleiding en een goede werkplek gevonden en met de opbrengsten van deze en andere producten kunnen zij een redelijk bestaan opbouwen.

Let op: Iedere tas is uniek. Met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer, een revolutionair proces in de wereld. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter. Dat maakt jouw tas uniek.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?