You are here: Home » Shoppen » Valentijnsdag bruiloft Las Vegas Style

Valentijnsdag bruiloft Las Vegas Style

geschreven door Constance

Wil je een gratis Valentijnsdag bruiloft Las Vegas Style? Dat kan bij het Art’Otel. Want dit hotel ontpopt zich met Valentijnsdag als ‘pop-up wedding chapel’, speciaal voor iedereen met (of zonder) trouwplannen.

art'otel amsterdam

Op Valentijnsdag kan je je, onofficieel,  door de Elvis van komediegezelschap ‘Boom Chicago’
in de echt laten verbinden in de 5&33 Gallery van het art’otel amsterdam. Het hotel is door Stadsdeel Centrum benoemd tot officiële trouwlocatie. Om dit te vieren organiseren zij deze unieke ‘Valentijns’ stunt. Op deze dag trouwt The King of Rock & Roll de happy couples geheel in ‘Vegas style’.

Art’otel amsterdam roept daarom iedereen met trouwdromen op om op 14 februari tussen 16.00 en 19.00 uur een ware Vegas ‘try-out’ bruiloft te komen beleven. (Let op: je krijgt geen officieel boterbriefje.) De soon-to-be–newly-weds worden samen met getuigen, familie en vrienden gefêteerd op een middag vol liefde, entertainment van Boom Chicago, bruidsfoto’s in onze speciale photo booth, DJ’s, bubbles & bites.

Las Vegas

Mocht je verzekerd willen zijn van een plekje voor deze onofficiële en vermakelijke huwelijksverbintenis, stuur dan snel een mail naar happening@5and33.nl. Je kan tot 10 februari as. opgeven per mail of via  www.facebook.com/5and33 #MarryMeAt5and33.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com