You are here: Home » Accessoires » Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen

Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen

geschreven door Constance

Gisteren heb ik mijn MobileFun.nl pakket ontvangen en daarin zat ook de officiële Microsoft cover voor mijn Lumia 640 XL. En ben je op zoek naar een mooie leren cover voor je Lumia 950 of 950 XL, dan kan je bij MobileFun.nl terecht voor de leren covers en cases van het merk Mozo.

case open lumia 640 xl

Ik heb de blauwe Lumia Flip Shell Wallet Case ontvangen (hij is er ook in zwart of oranje) en deze beschermt mijn Lumia 640 XL niet alleen aan de buitenkant, maar de microvezel voering aan de binnenkant maakt je scherm ook schoon.

microsoft case lumia 640xl

In de klep van de case zitten 2 uitsparingen voor oa.  creditcards, contant geld, voor je pasjes, of een rijbewijs. Deze Case is ontworpen om ervoor te zorgen dat je telefoon volledig bruikbaar is terwijl het in de case is, met de uitsparingen voor alle poorten en functies. Zoals de camera en flitser en het oplaad poort, dat betekend dat je niet telkens de case hoeft te verwijderen wil je gebruik maken van de functies van je toestel.

mozo flip cover

Maar ben je in het gelukkige bezit van de Lumia 950 of de Lumia 950 XL? Ga dan voor Mozo cases en covers. Er is flip covers, thin flip cases en een backcover en het bijzondere is dat deze allemaal van leer gemaakt zijn.

De Mozo flip cover is er in 3 kleuren leer (rood, zwart en cognac) en de Mozo thin flip cover (zwart en cognac leer) hebben een magnetische sluiting die ervoor zorgt dat de case goed dicht blijft en zo is je toestel goed beschermd als deze in je tas of jaszak zit. Maar je kunt je ook creditcards of pinpassen in opbergen. En de case heeft van alle nodige uitsparingen waardoor je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten.

De Mozo backcover (in wit, zwart en rood leer) vervangt de standaard achterkant en heeft alle onderdelen voor NFC Near Field Communication) en is ook voor Qi Wireless Charging te gebruiken. Deze case biedt de ultieme bescherming tegen krassen en stoten en alle knoppen, camera’s, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen.

mozo thin back cover

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com