Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weight Watchers lanceert 2 weegschalen Weight Watchers lanceert 2 weegschalen
  • Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus Spigen transparante case Samsung Galaxy S6 Edge plus
  • Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen Officiële Microsoft cases voor Lumia toestellen
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; Samsung Wireless Charger Test; Samsung Wireless Charger
  • Test; Olixar Full Cover screenprotector Test; Olixar Full Cover screenprotector
wonen

Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending

Vanmorgen hebben jullie al kennis kunnen maken met de speciale Backing App maar wat dacht je van de Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending. En hiermee maak je de ‘perfecte’ cocktail en andere drankjes mbv. de speciale app.

cocktail set

 

Met de Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending mix je, met de meegeleverde digitale weegschaal, rvs shakers en de app, altijd de perfecte cocktail. Sluit de meegeleverde digitale weegschaal aan je smartphone of tablet en giet de ingrediënten in het glas en het virtuele glas op het scherm helpt je verder op weg. In de app staan honderden recepten en door de duidelijke instructies creëer je professionele cocktails.

schenken sangria

In de speciale kit zit de digitale slimme schaal en deze sluit je aan op de smartphone of tablet via de hoofdtelefoon-poort. En met duidelijke geluidssignalen wordt de juiste hoeveelheid aangegeven. De 750 ml rvs shaker is ideaal voor het mengen van twee of meer ingrediënten en de smartphone en tablet stand.

app

In de app staan meer dan 300 cocktailrecepten, gemaakt door professionele bartenders maar je kan ook je eigen recept bedenken en ontwikkelen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?