You are here: Home » Accessoires » Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking

Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking

geschreven door Constance

De installatie van onze nieuwe keuken komt steeds dichterbij. En daar hoort ook de Perfect Bake App Controlled Smart Baking bij! Want je hiermee kan je makkelijk en lekker bakken, zonder dat je apart hoeft te meten en te wegen. Dus dat wordt binnenkort testen want deze krijg ik van MobileFun.nl thuis gestuurd.

inhoud pakket

Want bakken is niet alleen leuk, maar je wilt natuurlijk ook een goed en lekker resultaat. Vanaf nu zal het bakken niet meer moeilijk gaan met de Perfect bak kit voor iOS en Android smartphones en tablets.Met behulp van je smartphone of tablet, kun je de meegeleverde digitale weegschaal aansluiten dat direct feedback geeft terwijl je honderden smakelijke recepten kunt maken. De Perfect Bake bevat alles wat je nodig hebt om perfect te kunnen bakken, zoals heerlijke koekjes, muffins en allerlei overheerlijke hapjes en lekkernijen.

backing app

De gratis app is gevuld met honderden recepten. Je kunt deze uiteraard delen met je familie en vrienden. Met super eenvoudig te volgen instructies, kunnen zelfs je kinderen deelnemen aan het bakproces, met spectaculaire resultaten. Geen ingewikkelde of gemiste stappen, Perfect Bake neemt je mee door het hele proces: voorbereiding, het toevoegen van ingrediënten, mengen, portioneren en natuurlijk … het bakken!

De app beschikt ook over 3 soorten timers:
Mix Timer: Dit vertelt je welke snelheid de mixer ingesteld moet worden, wat er nodig is en hoe lang je moet mengen.
Bak Timer: Informeert je wanneer je de goodies uit de oven moet verwijderen.
Cool Timer: Vertelt je wanneer je je baksels zijn afgekoeld en wanneer ze klaar zijn voor consumptie.

perfect bake

In de kit zit:
De Digitale slimme schaal, deze is aan te sluiten op je smartphone of tablet via de hoofdtelefoon-poort. Met duidelijke hoorbare tonen, geeft de weegschaal aan hoeveel ingrediënten je nog moet toevoegen.
De 3 verschillende gekleurde kommen zijn ideaal voor het mengen van alle ingrediënten.
Een Smartphone en tablet stand en hiermee zet je je smartphone of tablet eenvoudig op de houder zodat je de recepten kunt lezen en de voortgang kunt controleren.
En met de oventhermometer is de temperatuur van je oven altijd perfect.

En heb je bakinspiratie nodig? Je krijgt honderden recepten, waaronder glutenvrije en veganistische producten. Deze zijn zorgvuldig ontworpen door professionele banketbakkers, met nieuwe recepten die zijn opgenomen met app updates. Je kunt ook je eigen recepten maken met de Perfect Bake. Zo kun je zelf ook creatief zijn en de lekkerste koekjes of muffins maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com