Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
shoppen

Endless Jewelry opent Pop-up Store op Schiphol

In samenwerking met Gassan Diamonds opent Endless Jewelry haar eerste, Nederlandse Pop-up Store. Vanaf vandaag, 2 februari, zal Endless Jewelry twee weken lang een gedeelte van haar collectie showen in de Gassan Diamonds winkel (aankomstpassage 35) op Schiphol Plaza.

ENDLESS JEWELRY - Valentine

Endless Jewelry staat bekend om haar grote assortiment kleurrijke armbanden en klassieke bedeltjes, die binnen recordtijd zowel de nationale als internationale markt hebben veroverd. Met Jennifer Lopez als brand-ambassador en co-designer van Endless Jewelry zijn al diverse elegante collecties uitgebracht, die momenteel verkocht worden in 23 landen. Het kleurrijke DNA van Endless Jewelry en de scherpe, glamoureuze stijl van de zangeres worden gecombineerd in een krachtige luxe sieradenlijn.

endless armband

De verkrijgbare armbandjes (in 5 verschillende kleuren) zijn onderverdeeld in 6 prijscategorieën tussen de € 39,- en € 102,-. Er is dus genoeg keuze om een passend armbandje met bedeltje uit te kiezen voor welke gelegenheid dan ook. ‘Any mood, any occassion, any outfit’.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?