Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer
  • Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle
shoppen

Dr. Organic introduceert Moroccan Glow Collectie

Dr. Organic introduceert  de Dr. Organic Moroccan Glow Collectie en dit is een natuurlijk selftansysteem waarbij je niet alleen een mooi tintje krijgt maar ook je huid verzorgt met een bioactieve formule.

dr. organic Moroccan Selftan

De Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan collectie is een natuurlijk alternatief voor een mooie  zongebruinde tint, het gehele jaar door. In de producten zit dihydroxyacetone (DHA) en dit is een plantaardig ingrediënt dat de huid bruint in combinatie met bioactieve natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische Argan Olie.

De serie bestaat uit 3 verschillende producten; Moroccan Glow Self Tan Mousse (in 3 tinten), Moroccan Glow Body Polish Pre-Tan Exfoliator en Moroccan Glow Body Lotion Tan Extender.

MG Medium Mousse Bottle

Moroccan Glow Self Tan Mousse geeft een subtiele glow, is eenvoudig aan te brengen en geeft een egaal effect. De formule is verrijkt met Argan Olie, een rijke bron van vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. De lichte textuur smelt op de huid en smeert gemakkelijk uit voor een egaal resultaat. De licht geparfumeerde mousse geeft de huid geleidelijk een tintje en biedt tegelijkertijd intense verzorging. De Light variant zorgt voor een subtiele lichte bruining, Medium geeft een gouden touch die lang mooi blijft en de Dark Mousse geeft een mooie diepe kleur aan een gebruind lichaam.

cream_1_1
Moroccan Glow Body Polish Pre-Tan Exfoliator is exfoliërend, verzachtend en gladmakend. Deze exotische, biologische olie is hoofdbestanddeel van de allover body scrubformule met microbolletjes van vulkanische lava. De bodyscrub verwijdert dode huidcellen zodat de huid perfect geëxfolieerd en superglad is. Het resultaat van de selftanner is optimaal na deze voorbereidende behandeling.

cream_1_1

Moroccan Glow Body Lotion Tan Extender is hydraterend, met lang houdende resultaten en werkt verzorgend. Een lage dosering dihydroxyacetone (DHA) geeft de tint een all-over boost. De huid wordt tegelijkertijd intensief gehydrateerd en krijgt een prachtige natuurlijke glans.

Test; Ik heb de Moroccan Glow Body lijn opgestuurd gekregen en ga deze natuurlijk testen, dus binnenkort meer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?