You are here: Home » Shoppen » Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store

Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag hebben jullie al kunnen lezen dat op Schiphol Plaza de Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store is geopend.

Endless Jewelry Pop-up store

 

Gisteren ben ik even langs geweest op Schiphol Plaza, en je vindt de pop-up store tegenover de Gassan Plaza (achter The Body Shop). De collectie met Endless Jewelry spitst zich toe op Valentijnsdag en de collectie armbanden bestaat daardoor uit veel rood, gecombineerd met wit, beige en zwart.

En

 

Natuurlijk horen hier ook speciale ‘liefdesbedels’ bij, zoals hartjes, klavertjes en sterren. Maar natuurlijk kan je ook kiezen uit nog veel meer verschillende bedels want de keuze is echt enorm, in het zilver, geelgoud en roségoud.

De leren armbanden zijn er in 18 kleuren en de Jennifer Lopez collectie voegt daar nog eens 9 aan toe. Er zijn 3 verschillende soorten; enkele, dubbele en 3 dubbele armbanden.  In de Endless Jennifer Lopez collectie vind je ook een leren ketting en een zilveren armband die je ook weer kunt versieren met bedels.

Kortom; stuur je lief snel naar Schiphol zodat je verwend kan worden met Valentijnsdag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com