Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM
  • Endless Jewelry opent Pop-up Store op Schiphol Endless Jewelry opent Pop-up Store op Schiphol
  • Dove pop-up store in Amsterdam geopend Dove pop-up store in Amsterdam geopend
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • IKEA opent kunst Pop-up store IKEA opent kunst Pop-up store
  • De BANDAJANAS slippers komen eraan! De BANDAJANAS slippers komen eraan!
shoppen

Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store

Afgelopen dinsdag hebben jullie al kunnen lezen dat op Schiphol Plaza de Endless Jewelry Valentijnsdag pop-up store is geopend.

Endless Jewelry Pop-up store

 

Gisteren ben ik even langs geweest op Schiphol Plaza, en je vindt de pop-up store tegenover de Gassan Plaza (achter The Body Shop). De collectie met Endless Jewelry spitst zich toe op Valentijnsdag en de collectie armbanden bestaat daardoor uit veel rood, gecombineerd met wit, beige en zwart.

En

 

Natuurlijk horen hier ook speciale ‘liefdesbedels’ bij, zoals hartjes, klavertjes en sterren. Maar natuurlijk kan je ook kiezen uit nog veel meer verschillende bedels want de keuze is echt enorm, in het zilver, geelgoud en roségoud.

De leren armbanden zijn er in 18 kleuren en de Jennifer Lopez collectie voegt daar nog eens 9 aan toe. Er zijn 3 verschillende soorten; enkele, dubbele en 3 dubbele armbanden.  In de Endless Jennifer Lopez collectie vind je ook een leren ketting en een zilveren armband die je ook weer kunt versieren met bedels.

Kortom; stuur je lief snel naar Schiphol zodat je verwend kan worden met Valentijnsdag.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?