You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air

Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air

geschreven door Constance

Ik gebruik regelmatig een iPad, zeker tijdens mijn buitenlandse reizen, maar ik vind het typen op het scherm een regelrechte ramp. Dus toen Logitech mij vroeg of ik het Logitech Ultrathin  Magnetic Clip-on Keyboard cover voor de iPad Air wilde testen zei ik gelijk ja!

logitech ultrathin keyboard

De Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover (voor iPad Air 1 & 2, iPad 3e & 4e generatie, iPad mini en iPad mini Retina) beschermt je iPad doordat je het toetsenbord over beeldscherm heen klikt. Dit doe je dmv. een speciaal magnetisch klepje.

toetsenbord en ipad

De meeste (losse tablet) toetsenborden zijn eigenlijk te klein om langdurig op te kunnen typen, want of het scherm staat te dicht op de toetsen of de toetsen zijn te klein, maar met de Ultrathin is dat niet het geval. Ik kan zelfs, zonder enige moeite, blind met 10 vingers typen, net zoals op mijn laptoptoetsenbord dat echt groter is. Verder heeft het toetsenbord een aantal sneltoetsen voor die zaken die je het meeste gebruikt zoals kopiëren, plakken, ongedaan maken etc. Je kunt je iPad in een aantal verschillende hoeken neerzetten, dus kan je zelf bepalen wat je het fijnste vindt.

los keyboard

Conclusie; ik heb in het verleden regelmatig losse (Bluetooth) toetsenborden getest maar dit model is wel het beste toetsenbord tot nu toe. Want dit model is vergelijkbaar met het (grotere) toetsenbord dat bij mijn laptop zit. Dus ik kan alleen maar zeggen; TOP!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?