Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
  • JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden
  • Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht
  • Goedkoop wonen in New York Goedkoop wonen in New York
shoppen

McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam

McGregor heeft sinds kort een geheel nieuwe concept store in Amsterdam en in deze winkel staat de heritage van McGregor centraal, nl. de New York, ‘City that never sleeps’, lifestyle. De nieuwe winkel bevindt zich aan het Gelderlandplein, Van Leijenberghlaan 43, in Amsterdam.

mcgregor

En later dit jaar worden verscheidende winkels aangepast volgens dit concept en hiermee sluiten de winkels aan op de eigentijdse en internationale uitstraling met een sportief en comfortabel gevoel dat goed bij McGregor past. En in de nieuwe winkels kunnen mannen en vrouwen gezamenlijk gaan shoppen want je hier terecht voor de heren- én de damescollectie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?