You are here: Home » Fashion » McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam

McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam

geschreven door Constance

McGregor heeft sinds kort een geheel nieuwe concept store in Amsterdam en in deze winkel staat de heritage van McGregor centraal, nl. de New York, ‘City that never sleeps’, lifestyle. De nieuwe winkel bevindt zich aan het Gelderlandplein, Van Leijenberghlaan 43, in Amsterdam.

mcgregor

En later dit jaar worden verscheidende winkels aangepast volgens dit concept en hiermee sluiten de winkels aan op de eigentijdse en internationale uitstraling met een sportief en comfortabel gevoel dat goed bij McGregor past. En in de nieuwe winkels kunnen mannen en vrouwen gezamenlijk gaan shoppen want je hier terecht voor de heren- én de damescollectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com