You are here: Home » Fashion » River island Studio Collection, deel 2

River island Studio Collection, deel 2

geschreven door Constance

Begin februari as. ligt de 2e River Island Studio Collection in de winkel. De Studio Collection is een premium lijn waarbij de nadruk ligt op pasvorm en bestaat de collectie uit een reeks van jurkjes, schoenen en outerwear in luxe stoffen. Met de items kun je je zowel nonchalant als chique kleden.

ri studio collection 1

De tweede Studio Collection bestaat uit 25 kledingstukken en is een mix tussen chique tailoring en klassieke items in een neutraal kleurenpalet dat verweven is met accenten van khaki, chocoladebruin en mosterdgeel. Van concept design tot de finishing touch, ieder stuk is zorgvuldig bekeken en gecreëerd door het River Island in-house design team om zo een aanbod te leveren van stukken die perfect aansluiten bij de trend van deze zomer.

In de collectie zit oa. de Harley Pocket front trenchcoat, een chocoladebruin suède biker jacket met bijpassend rokje en een mosterdgeel Darwin cropped utility jacket.

Deze exclusieve collectie is vanaf begin februari 2016 verkrijgbaar in een beperkt aantal winkels wereldwijd, waaronder in Amsterdam, of online via www.riverisland.nl. #RISTUDIO

river island studio collection

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com