Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe! CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe!
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Batiste Golden Rose droogshampoo Batiste Golden Rose droogshampoo
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
shoppen

Shampoo test deel 3; Mádara Cosmetics Gloss & Vibrancy

Vandaag is het de beurt aan de Mádara Cosmetics Gloss & Vibrancy Shampoo en Conditioner. Inmiddels heb ik, en Testman, een aantal huidverzorgingsproducten van Mádara Cosmetics getest, en nu was mijn haar aan de beurt.

madara cosmetics hair

 

De Gloss & Vibrancy producten (voor normaal haar) van Mádara Cosmetics geven je haar meer glans en volume. Tevens wordt je haar, op een zachte manier, beschermd. Je haar wordt zachter maar ook sterker. De hoofdingrediënten zijn Noordse Berk en Veenbes en deze zijn afkomstig van natuurlijke bodem en biologische teelt. En net als alle andere producten van Mádara Cosmetics hebben de shampoo en de conditioner het Natural ECOCERT certificaat en zijn ze ook te gebruiken door veganisten. De conditioner voedt je droge punten en gaat klitten tegen en na afloop is je haar makkelijk te stylen zonder dat je haar zwaar wordt.

madara cosmetic gloss&vibrancy

Conclusie; de geur van Gloss & Vibrancy shampoo en conditioner is niet heel erg sterk, maar toch hebben beide een lekkere geur. Ik word er zeer aangenaam mee wakker (ik was mijn haar altijd in de ochtend). Mijn haar is inderdaad lekker zacht, minder pluizig en gemakkelijk in model te brengen en zakt na het stylen niet snel in. En het lijkt wel alsof mijn haar minder snel vettig wordt. Ik heb toch 1 kleine opmerking; de shampoo zit in een handige fles, terwijl de conditioner in een tube zit. Ik ben nu eenmaal niet dol op tubes, zeker als deze meegaan op reis, want die kunnen gemakkelijk open gaan, dus graag de conditioner ook in een flacon.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?