You are here: Home » Beauty » Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber

Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber

geschreven door Constance

In december heb ik van L’Oréal Paris de Elvive Full Fiber haarverzorgingsserie ontvangen. Deze collectie bestaat uit de Elvive Full Fiber shampoo, conditioner, booster en haarmasker. En de Full Fiber producten zorgen ervoor je haar dikker en voller wordt en dit komt doordat de haarvezel van binnenuit wordt vergroot. De serie is geschikt voor zeer fijn tot normaal haar.

WP_20151218_003

Het is bedoeling dat je de shampoo en conditioner gebruikt en daarna de boost. En voor het ultieme resultaat gebruik je na de booster het haarmasker dat je haar extra verzorging geeft en er ook voor zorgt dat de het haar dikker blijft en je haar is ook beschermd tegen de schadelijke invloeden door föhnen of stylen.

Ik heb alle 4 de producten gebruikt, maar eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik eigenlijk alleen in het weekend de booster en het masker gebruikt heb, want door de week gun ik mezelf hiervoor geen tijd voor. Dan is het in de ochtend; douchen, haar wassen met shampoo, daarna de conditioner en haar drogen.

elvive-nutri-gloss-luminizer-gloss-spray

Conclusie; Mijn haar voelde steviger aan, maar was tegelijkertijd ook wat stug. Het voordeel is wel dat je haar meer volume krijgt. Aan de andere kant geven de Full Fiber producten je haar geen glans, dus na het drogen en stylen is het wel handig om je haar te sprayen met de Elvive Nutri-Gloss Luminizer spray zodat je haar mooi glanst. (En deze spray is klein genoeg voor in je handtas, dus ook ideaal als touch-up tussendoor.)

Ik vind de Full Fiber serie wel resultaat geven, maar je moet wel rekening mee houden dat de producten alleen een laagje om haar heen geven, het geeft dus geen diepere werking in je hoofdhuid, wat de Invati lijn van Aveda wel doet.

mijn haarobsessie

Nieuwtje; Je kunt  op de L’Oréal Paris website de speciale ‘mijn haarobsessie’test doen, waarbij je na afloop ziet welke haarverzorgingsproducten voor jouw type haar het beste geschikt zijn.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Leandra 19 januari 2016 - 07:31

helder artikel.. Jammer dat het geen diepe werking op je hoofdhuid heeft. Meer een tijdelijke/snelle boost. uit de haarobsessietest komt ook de Full Fiber. Misschien dat ik deze toch maar een keer ga proberen, het klinkt verder wel goed, en de verpakking trekt ook wel aan.

Reageer
Constance 19 januari 2016 - 12:28

@Leandra, zeker met dit vorstweer krijgt je haar net iets meer volume met deze producten. En dat geldt ook als je een muts op hebt gehad. 🙂

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com