You are here: Home » Beauty » Shampoo test deel 1; Hair is Fabric Growth support

Shampoo test deel 1; Hair is Fabric Growth support

geschreven door Constance

Ik vind de winterperiode bij uitstek geschikt om nieuwe shampoo’s, conditioners, maskers en serums te testen. De redenen zijn divers; ik zit meer binnen met de verwarming aan, je loopt buiten in de regen en/of kou en ik draag regelmatig een muts, maw. regelmatig een ‘bad hair day’. De afgelopen weken heb ik een aantal (nieuwe) haarproducten getest. En ik begin met het Hair is Fabric (HiF) Growth support.

hair is fabric growth support

Volgens Hair is Fabric heeft je haar én hoofdhuid regelmatig een ‘dry cleaning’ beurt nodig. En hun productlijn bestaat dan ook niet uit een shampoo en conditioner maar uit 15 verschillende cleansing conditioners en deze zijn allen gebaseerd op de ‘Fabric Depositing Technology’, die je ook terug vindt in de kledingindustrie. Dit houdt in dat je voor elk type haar of haarprobleem een ander HiF cleansing conditioner kan kopen.

Ik ben dus aan de slag gegaan met de Growth support cleansing conditioner. En het ingrediënt koper peptide matrix  zorgt ervoor dat je hoofdhuid gestimuleerd wordt om meer collageen en elastin te produceren waardoor de haar follikel versterkt wordt. Het resultaat is dat haar sterker wordt en ook sneller gaat groeien en tevens wordt ook je haarwortels verzorgd en voelt je haar zacht en soepel aan.

Nu weet ik dat lang haar absoluut niet haalbaar is voor mijn fijne (Hollandse) haar maar meer haar op mijn hoofd zou al fijn zijn. De HiF Growth support cleansing conditioner is wel wennen in gebruik, als je het uit de tube knijpt komt er een dikke gelachtige substantie tevoorschijn die wel erg lekker ruikt. Je moet ervoor zorgen dat je haar goed nat is en dan breng je de conditioner aan. Deze schuimt niet maar je voelt wel of je haar helemaal is ingezeept. Dan 3 minuten laten intrekken en uitspoelen.

serie hair is fabric

Conclusie; of mijn haar inderdaad harder gegroeid is kan ik (nog) niet beoordelen. Maar mijn haar voelt wel steviger aan en heeft daardoor ook meer volume. Nadeel is wel dat als je toch je haar niet goed hebt uitgespoeld je haar wat vettig kan aanvoelen. Ik denk dat een regelmatig kuurtje je haar zeker een oppepper geeft maar ik zou Growth support niet elke dag gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com