You are here: Home » Huis & Tuin » Easy Bread Broodmachine; brood bakken met een capsule

Easy Bread Broodmachine; brood bakken met een capsule

geschreven door Constance

Testman en ik gebruiken alweer enige jaren de Philips broodbakmachine, die ik ook uitgebreid heb getest. We weten nu precies welke broodmix we het lekkerste vinden (Italiaans donker, alleen te koop bij Deen Supermarkt). En het instellen van de machine is reuze eenvoudig; meel in de mengkom, juiste hoeveelheid water erbij, machine aanzetten en programma instellen. Dat is alles.

easy bread blokker

Gisteren kreeg ik de folder van Blokker in de bus en daar zag ik de aanbieding van de Easy Bread broodbakmachine staan. In 1e instantie dacht ik dat ik een Nespresso Magimix apparaat zag afgebeeld, maar er stond toch echt een brood in een bakblik bij. En wat blijkt, je bakt in de Easy Bread een brood mbv. een capsule!

Hoe werkt de Easy Bread? Je vult de watertank, je plaatst de capsule en je drukt op start; eigenlijk net zo eenvoudig als mijn Philips model. Maar ik ben behoorlijk nieuwsgierig aangelegd en ik was dan ook benieuwd hoeveel smaken broodmixen er in de capsule vorm online te koop zijn, en wat blijkt, dit zijn er slechts 3 (terwijl er 7 smaken staan afgebeeld op de website van Easy Bread). En het is wel jammer dat je dus vast zit aan de capsules van Easy Bread want juist het uitproberen vd verschillende soorten mix is erg leuk om te doen, en  voordeliger.

easy bread capsule

Ook bakt de Easy Bread niet sneller dan een ‘normale’ broodbakmachine, hij doet er ook net iets meer dan 2 uur over. Mijn ervaring is juist dat het lange programma (van 3,5 uur) een beter en lekkerder resultaat geeft, want een sneller resultaat geeft vaak een wat plakkerig resultaat. En je kan met de Easy Bread alleen brood baken, terwijl je bij de meeste conventionele machines ook pizza- of pastadeeg en zelfs jam kan maken.

Ik ben dan ook reuze benieuwd of iemand onder mijn lezers/lezeressen de Easy Bread gekocht heeft en hoe deze bevalt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com