You are here: Home » Gadget nieuws » Sony lanceert half februari de Xperia M5 smartphone

Sony lanceert half februari de Xperia M5 smartphone

geschreven door Constance

Vanaf half februari as. ligt de  Sony Xperia M5 smartphone in de winkels. En dit is een zgn. super mid-range’ model maar hij heeft wel de unieke Sony camera technologie.

xperia-m5

 

De Xperia M5 heeft een 13MP ‘selfie cam’ aan de voorzijde voorzien autofocus en Full-HD video-opname en een  21,5MP camera aan de achterzijde met de 5x Clear Image Zoom. Een hybrid autofocus waarmee je in 0,25-seconde snel en nauwkeurig foto’s vast kunt leggen en zelfs de mogelijkheid om video’s vast te leggen in 4K! Verder vind je ook de Xperia camera-applicaties zoals: Face in picture, AR mask en Style portrait en naast de deze cameramogelijkheden beschikt de Xperia M5 over een scherp en helder 5” Full HD display met de Mobile BRAVIA Engine 2.

De Xperia M5 is waterdicht en stofbestendig en heeft een USB-poort, zonder klepje, voor extra gemak en eenvoudig opladen en kan je het geheugen (16GB) van de Xperia M5 uit breiden dmv. een microSD-kaart tot wel 200 GB.

M5_Colorrange_NoBackground

Deze 4G smartphone beschikt over een geïntegreerde, grote 2.600mAh accu, een 64-bits 2.0 GHz Octa-core processor, aangedreven door MediaTek Helio X10 met 3GB RAM.

En hij is voorzien van het OmniBalance design; een strakke premium glazen afwerking aan beide zijden en naadloze, stalen hoeken ter bescherming. En hij is er in de kleuren: zwart, wit en goud.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com