You are here: Home » Accessoires » Nieuwe keuken; IKEA introduceert VARDAGEN serie

Nieuwe keuken; IKEA introduceert VARDAGEN serie

geschreven door Constance

In mijn speurtocht naar een nieuwe keuken (ja, hij is inmiddels besteld en komt in de 2e week van februari) wil ik natuurlijk ook een aantal nieuwe keukenaccesssoires. En het lijkt alsof IKEA wist dat ik binnenkort een nieuwe keuken krijg, want begin februari lanceren zij de VARDAGEN serie.

VARDAGEN

De VARDAGEN serie bestaat uit messensets, keukentextiel en glaswerk, met een tijdloos design, gemaakt van eerlijke materialen en doet denken aan de keuken van vroeger. De designers van IKEA hebben zich dan ook laten inspireren door de kwaliteit en stevigheid van de traditionele, metalen keukenmessen.

IKEA messen

Ken je die ouderwetse, stevige keukenmessen van vroeger? Ze gingen een leven lang mee, lagen lekker in de hand en leverden altijd goed snijwerk. Zo simpel is het ook met de VARDAGEN messenset.

IKEA schort

Als je dat traditionele recept volgt of die heerlijke cake van oma bakt, dan wil je natuurlijk een bijpassend schort en ovenwant en ze zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd katoen.

IKEA potten

De traditionele karaf en glazen pot zijn weer helemaal terug. De VARDAGEN glazen potten hebben ook mooie deksels, zodat je hier ook eten in kan bewaren.

IKEA servetten

In de VARDAGEN serie zitten verder nog linnen theedoeken en een tafelkleed met bijpassende servetten, in beige en zwarte tinten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com